Вниманию импортёров: заказ анчоуса от производителя выполняется контейнерными или вагонными партиями
Главная / Статьи / Рыба анчоус

Рыба анчоус

Рыба загону сельдеобразних. Довжина до 20 см, маса – до 19 гр. Мешкає в Атлантичному океані, Японському, Чорному (чорноморська хамса), Азовському (азовська хамса) морях. Важлива промислова риба. М’ясо ніжне, смачне.

У кулінарії анчоуси вживаються смаженими, а також тушкованими з цибулею, помідорами і картоплею, з них готують котлети. Але основне застосування анчоуси знаходять при виготовленні солоної та пряної продукції і консервів.

Информация для оптовых покупателей, имеющих заинтересованность купить сушеный анчоус оптом напрямую от завода: подтверждаем возможности экспортировать сушеный анчоус контейнерными объемами. Ассортимент сушеной рыбы: сушеный анчоус подсоленный, потрошенный, без головы, целиком а так же рыба-игла, сушеный лещ, ящероголовая рыба, желтохвостая ставридка, сушеный пангасиус, желтый полосатик, сушеный тунец, сушеные кальмары и др. Цена на сушеный анчоус направляется по запросу на email.

У побуті і в торгівлі анчоусами називають оселедець анчоусного посолу, кілька місяців визрівають у неразделанном вигляді в розсолі з прянощами. Визріла оселедець розбирають, поміщають в керамічну посудину (або бочку) і заливають соусом з невеликою кількістю селітри, щоб м’ясо мало привабливу рожеве забарвлення. Такі анчоуси дуже ніжні.

Дрібну оселедець або дрібну салаку відразу після вилову поміщають в розсіл на кілька днів, потім розсіл міняють і витримують рибу ще два тижні. Потім укладають рядами в бочки (без розсолу), пересипаючи крупною сіллю та прянощами. Витримують протягом 4 міс. при температурі 14С і потім у неразделанном вигляді відправляють на продаж.

Всі анчоусного продукти мають схожу вживання. Їх застосовують для бутербродів, кладуть в салати. Анчоуси – традиційна італійська начинка для піци.

 


See also:

Посмотрите также

Хлебцы с анчоусами

Вам потребуется на 4 порции: 2 небольших помидора 300 г моццареллы Ссылка для импортеров, имеющих ...

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

− 7 = 1

Анчоусы сушеные контейнерными партиями. Высшее качество сушеной рыбы. Происхождение анчоуса - Китай, Вьетнам. Прямой контракт с заводом.